جدول نهایی مرحله مقدماتی لیگ ملت‌های والیبال ۲۰۲۵ | شانس با ایران یار نبود (۳۰ تیر ۱۴۰۴) ساپینتو از جذب آل کثیر پشیمان شد خارجی‌ها در پرسپولیس باید تست بدهند ارونوف، هاشمیان را امیدوار کرد مدافع آلمانی به پرسپولیس نه گفت امیری در دفاع چپ پرسپولیس دورسون در لیست مازاد هاشمیان؟ نتیجه و ویدئو خلاصه بازی والیبال ایران و بلغارستان (۲۸ تیر ۱۴۰۴) | بردی برای فراموش شکست‌ها برد شیرین سامورایی‌ها مقابل یانکی‌ها در لیگ ملت‌های والیبال شکایت ساپینتو از عملکرد مدیران استقلال + عکس تاریخ و ساعت بازی ایران و بلغارستان در لیگ ملت‌های والیبال | تلاش برای پایان خوش مهرداد محمدی؛ یک قدم تا ثبت قرارداد با تراکتور انصاری جانشین بادامکی شد + عکس پیشنهاد ویژه پرسپولیس برای جذب زارع نوراللهی در اتحاد کلبا بازگشت طارمی به پورتو؟ تاریخ سازی بانوان فوتبالیست امبومو طلسم مهاجمان منچستریونایتد را می‌شکند؟ لاپورت و اوتاویو در لیست خروج النصر درباره لیست خروج پرسپولیس | شروع دردسر‌های هاشمیان
سرخط خبرها

تغییرات مدیریتی در استقلال ادامه دارد| حضور دو تا سه عضو جدید درآینده

  • کد خبر: ۱۳۰۵۱۴
  • ۲۸ مهر ۱۴۰۱ - ۱۴:۲۸
تغییرات مدیریتی در استقلال ادامه دارد| حضور دو تا سه عضو جدید درآینده
به زودی ۲ عضو جدید هیات مدیره باشگاه استقلال معرفی خواهند شد. یکی به جای مصطفی آجورلو که از مدیرعاملی کنار گذاشته شد و دیگری به جای محمد مومنی که تمایلی به ادامه همکاری ندارد و استعفاء داده است.

گروه ورزش|شهرآرانیوز، تغییرات تازه مدیریتی به زودی در باشگاه استقلال اتفاق خواهد افتاد. با جدایی آجورلو از مدیریت باشگاه استقلال باید یک نفر به جای او در هیأت مدیره استقلال قرار بگیرد. اگر اتفاق خاصی رخ ندهد مدیرعامل جدید استقلال به جای آجورلو عضو هیأت مدیره خواهد شد.
در سال‌های گذشته همواره مدیرعامل یکی از اعضای هیأت مدیره هم بوده و فتح‌الله‌زاده نیز بزودی عضو هیأت مدیره باشگاه استقلال خواهد شد.
اما دیگر عضوی که احتمالاً بزودی معرفی می‌شود، جانشین محمد مؤمنی خواهد بود.
مؤمنی در زمان مدیریت آجورلو برش بسیاری در لایه‌های مدیریتی داشت و به دلیل دوستی دیرینه با آجورلو همواره مورد توجه بالا دستی‌ها قرار داشت.
با رفتن آجورلو، اما مؤمنی از سمت خود استعفا داده و با اینکه فتح‌الله‌زاده با این استعفا مخالفت کرده، اما بعید است مؤمنی به فعالیت در استقلال ادامه دهد.
این موضوع در میان مسئولان باشگاه استقلال نیز مطرح شده و قرار است وزیر ورزش و جوانان بعد از مشورت با مدیرعامل استقلال یک عضو جدید را برای هیأت مدیره انتخاب کند.
درباره اینکه عضو اقتصادی به هیات مدیره اضافه خواهد شد یا یک عضو ورزشی هنوز مسئولان در وزارت ورزش به جمع بندی نهایی نرسیده‌اند، اما پیش بینی می‌شود به زودی نام افراد تازه هیات مدیره استقلال معرفی شود.

 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->